Menu

home

reizen

nieuwsbrief

impressie Peru

contact/agenda

 

Reizen met hart en ziel

De eerstvolgende reis naar Peru is een energiereis. Deze reis is van 3 tot 24 november 2011, waarin we 11-11-2011 in de Kristalstad van Machu Picchu zullen zijn. Verder staat er een kerstreis gepland van 19 december 2011 - 3 januari 2012.

Heilige Vallei – Titicacameer (3-24 november 2011)
Kerstreis Heilige Vallei – Titicacameer (19 december 2011– 3 januari 2012)
Reizen op maat

Cathedraal Cusco

Heilige Vallei – Titicacameer

Een energiereis waarin we ons zullen verbinden en afstemmen op de energieën van de krachtplaatsen van Peru en Bolivia.

Energieveranderingen, volgens Drunvalo Melchizedek:

"Het Licht van de wereld, dat gevoed is en uitgebreid door de Tibetaanse en Indiase culturen is nu voltooid. Het nieuwe gebied is net begonnen in Chili en Peru.
Niet alleen is dit een verandering van spirituele kracht van het mannelijke naar het vrouwelijke, maar ook een spirituele krachtsverschuiving van Tibet en India naar Chili en Peru."

Op deze reis zullen we ons hier uitgebreid op afstemmen.
De dagenergie van de Mayakalender zal een leidraad zijn in onze reis. Ook de "moeder aarde kaarten" uit Noord Amerika gaan mee.

Machu Picchu in Peru Machu Picchu

Speciaal in deze weken zal ons bezoek aan Machu Picchu zijn op 11 november 2009 (11-11-11).
Bij zonsopkomst zullen we daar een meditatie doen bij de Putucusi berg, die ook wel het Hart van de Moeder wordt genoemd.
De rest van de dag blijven we daar om deze bijzondere plaats te verkennen en te be-leven.
Voor degenen, die dat willen, bestaat er de mogelijkheid voor het beklimmen van de Huayna Picchu, vanwaaruit je een geweldig overzicht hebt over heel Machu Picchu.

Verder zullen we 7 dagen een tocht maken langs verschillende eilanden op het Titicacameer.
De drijvende rieteilanden Uros, het prachtige eiland Taquile met zijn kleurrijke klederdracht en brei- en weefwerk. Op het eiland Amantani zullen we de tempel van Pachamama en/of Pachatata bezoeken. Hier zullen we logeren bij lokale mensen thuis.
Ook reizen we naar de Boliviaanse kant, waar we naar de eilanden van de Zon en de Maan gaan.
Op het eiland van de zon wandelen we naar de "Heilige Steen", de plaats vanwaar de 1e inca’s Manco Capac en Mama Occlo, als tweelingzielen, met hun staf op weg gingen het Incarijk te stichten. Dit gebeurde uiteindelijk in Cusco.

Titicacameer Titicacameer in Peru        Putucusi Putucusi

Ook wordt gezegd, dat hier op de bodem van het Titicacameer nog de gouden zonneschijf zou liggen. Elk jaar wordt een maandlang door duikers dit gebied afgezocht, en zijn er al veel gouden beeldjes en voorwerpen gevonden. We verblijven hier aan de -nog ongerepte authentieke- noordkant van het eiland.
Op het eiland van de maan werden priesteressen opgeleid.
Op weg naar Bolivia bezoeken we de interdimensionale poort van Aramu Muru, verbonden met het oude Lemurië.

Door langere tijd op het Titicacameer te zijn, en daar ook de nachten te verblijven, kunnen we de energie van het meer in alle rust in ons opnemen. Magische zonsopgangen en zonsondergangen be-leven, logeren bij de lokale bevolking.
Op elk eiland zullen we een afstemming doen.
Er is een mogelijkheid voor een San Pedro sessie, de voor de Peruanen "heilige cactus" plant. Hierin kunnen veel helingen en inzichten worden verkregen, die lang door kunnen werken.
Er zal ook veel tijd in stilte worden doorgebracht, zodat geschreven, getekend, en geluisterd kan worden naar onze eigen ziel.

Raul TomayllaRaul Tomaylla, heler/sjamaan, zal op deze tocht met ons meegaan. Hij woont aan het Titicacameer, en wordt veel gevraagd door de lokale mensen voor een heling, een despacho, een cocareading, of een ceremonie.

Ook werkt hij met internationale groepen die naar Peru gaan, en vorig jaar was hij voor het eerst een tijd in Nederland. Hier gaf hij veel cocareadingen, helingen, en san pedro sessies.

Boekvermelding: Serpent of Light, the movement of the Earth’s Kundalini and the Rise of the Female Light geschreven door Drunvalo Melchizedek.

Kosten: € 2.050,- (exclusief retourvlucht Amsterdam - Lima)
Deelname: minimaal 6, maximaal 12 personen
Informatiedag: 16 en 23 juni in Dieren en 21 en 27 augustus in Doesburg. Zie Contact.

Download hier het reisprogramma en de reisvoorwaarden.

Kerstreis Heilige Vallei – Titicacameer

Deze reis zal in grote lijnen het zelfde programma volgen als de novemberreis, alleen wat ingekort. Zo blijven we maar één nacht in Lima en zullen minder tijd in Cusco doorbrengen. We vieren de kerst o.a. door het bijwonen van een mis in een katholieke kerk, waar dansers uit de omliggende dorpen in prachtige kostuums hun bijdrage zullen leveren. Oud en Nieuw zullen we op een feestelijke wijze doorbrengen met de plaatselijke bevolking.

ica stenen dr. Carbrera        Nascalijn wolk
Ica stenen dr. Carbrera                                                        Nascalijn wolk

Kosten: € 1.650,- (exclusief retourvlucht Amsterdam - Lima)
Deelname: minimaal 6, maximaal 12 personen (nog slechts enkele plaatsen vrij!)
Informatiedag: 16 en 23 juni in Dieren en 21 en 27 augustus in Doesburg. Zie Contact.

Download hier het reisprogramma en de reisvoorwaarden.

Reizen op maat

De mogelijkheid om een reis samen te stellen naar uw specifieke wensen voor familie, vrienden, kennissen of voor een speciale gelegenheid. Voor alle reizen is verlenging mogelijk. Naar wens wordt advies en/of begeleiding geboden.

UFO
UFO (klik op afbeelding voor vergroting)


naar boven

(c) Micaela Jegen, Chacaruna                                                                             webdesign: jouw-website.nl jouw website, betaalbare websites